Hahah trodde det va mag, min brorsa kom in och sa att det va det, men han lurade mig bara x) Men tänkte säga lite saker om killen jag gillar x)


Haha när jag var dit var det ingen som öppna, dom var nog inte hemma x) 

Så jag la en lapp till honom vid dörren x) 


Haha, ända sedan jag la märket till honom, det var ju ett tag sedan, så har vi alltid kollat varandra i ögonen när vi gått förbi varandra men ingen av hos har sagt hej xD men iaf enda sedan jag lämnade lappen så varje gång jag har sätt honom har han let mot mig x) och när han hållt på med sin moppe så har han kollat upp till vår altan, haha och när jag har sett där så om jag kollade på honom så log han, annars ba kollade han dit jätte ofta x) haha känns sååå bra :D men har inte försökt att sagt nått på ett tag x) haha jag tror att han har läst lappen iaf x) Jag måste prata med honom snart iaf, det ser it som om han väntar på att jag ska gå fram till honom när han står där nere x) kanske ska göra det då :) vem vet :P Men nu orkar jag värkligen inte skriva mer x) skriver kanske mer efter maten hejdå :)