Har typ nyss vaknat, orkar verkligen inte gå upp ur sängen men måste väl snart äta frukost som alla andra :) 

Igår när jag, mamma, tom, Sam och leslie åkte hem ifrån Borlänge så bara kom det upp i mitt huvud ba: vad händer om man stänger av bilen medan man kör, fortsätter den att köra då eller stannar den? 

Jag frågade mamma och hon visste inte, ofta dom inte lärde sig det på kör skolan... 

Men på måndag ska Tom har uppkörning jag säger bara en sak.. LYCKA TILL TOM!! <3 

Men iaf jag har inte bloggat på hundra år om man borster från mitt lilla snabb inlägg igår :) men har varit upptagen med skola och en massa saker, och snart ska jag väl antagligen träna till spanskan.. Måste kolla hur mycket läxor vi har egentligen :( typ fem miljoner läxor i veckan känns det som :p 


Men jag tänkte fråga om det är någon som har förslag på vad jag kan blogga om.. Har slut på idéer, på min förra blogg skrev jag som i en dagbok, på den här bloggen har det varit lite olika.. Så behöver lite tips :D 


Men nu orkar jag inte skriva mer i det hör inlägget så Hejdå du som läser det här :) Btw du som läser just precis det här just nu, du ska vata att du är väldigt fin<3